Нові сервіси УПОА, презентовані на конференції "Яблучний бізнес України-2019", призвели до значного збільшення кількості членів Асоціації - УПОА Українська плодоовочева асоціація

Нові сервіси УПОА, презентовані на конференції “Яблучний бізнес України-2019”, призвели до значного збільшення кількості членів Асоціації

Нові сервіси з просування експорту, презентовані Українською плодоовочевою асоціацією (УПОА) під час міжнародної конференції “Яблучний бізнес України-2019”, що відбулася минулого тижня у Дніпрі, викликали значне збільшення кількості членів Асоціації протягом буквально кілька днів, а з імпортерами вдалося домовитися про додаткові для них послуги, які значно спростять експорт.

Про це повідомив економіст інвестиційного департаменту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) Андрій Ярмак на своїй сторінці у соцмережі Facebook, підсумовуючи основні результати заходу. 

“Зараз говорять про те, що ці послуги будуть доступні не тільки для членів УПОА, але остаточне рішення поки не прийнято», – пише Андрій Ярмак.

Говорячи про підсумки конференції, Андрій Ярмак також  відзначив «величезну кількість великих імпортерів фруктів, які вперше зібралися в одному місці. Всі без винятку імпортери сказали, що їх очікування були перевершені».

“Присутні на конференції імпортери дякували Українській плодоовочевій асоціації (УПОА) не тільки за яблуко, а й за те, що було зроблено з експорту свіжої та замороженої ягоди. Ягода з України в цьому році приємно здивувала споживачів на Близькому Сході!” – розповів експерт.

За його словами, всі імпортери, які раніше спілкувалися з українськими виробниками, відзначили стрімкий прогрес в розумінні ними всіх нюансів експорту.

“До українських яблук починають проявляти інтерес іноземні мережі супермаркетів, вони хочуть починати працювати безпосередньо. Це теж великий прорив, хоча це ще й не скоро станеться”,- зазначив Андрій Ярмак.

Нагадаймо, що в рамках конференції «Яблучний бізнес України-2019» експерти Української плодоовочевої асоціації (УПОА) презентували  “Систему управління експортними продажами”.   Одним з головних завдань Системи є підвищення впізнаності українських виробників та зміцнення їх позицій на міжнародній арені. 

Fruit-Ukraine.org