Сіті-фермерство - сучасна альтернатива традиційним фермерським господарствам - УПОА Українська плодоовочева асоціація

Сіті-фермерство – сучасна альтернатива традиційним фермерським господарствам

Сьогодні заради того, щоб стати фермерами вже не потрібно їхати до села та обробляти землю. Наука не стоїть на місці і стати фермером може будь-хто з мешканців міста, вирощуючи овочі та фрукти іноді зовсім без землі.

 

У понеділок, 27 квітня, під час нового вебінару від Sapienza “Міські фермери – майбутнє сьогодення” ми говоритимемо про: нові технологічні рішення, інновації, роботизацію та автоматизацію фермерства, а також про екологію мислення та споживання.

 

Старт вебінару о 11.00 за Києвом

 

Реєстрація на подію за посиланням>>> 

 

 

«Ситуація з пандемією Covid-19 оголила необхідність розвитку сільського господарства в містах. Урбан-фармінг – поняття відносно нове, хоча сучасні технології аеропоніки, гідропоніки, туманопоніки вже активно входять в життя сучасних фермерів в містах. На мій погляд, уряду, будівельним компаніям і архітекторам варто переосмислити значення фермерства в містах та враховувати це при будівництві сучасних житлових і бізнес-комплексів» –  наголошує Катерина Звєрєва, директор з розвитку  УПОА.

 

“Міські ферми можуть замінити традиційні фермерські господарства, приклади цієї трансформації ми бачимо в багатьох країнах і містах з високим відсотком урбанізації”, – стверджує один з лекторів вебінару Валерій Яковенко, співзасновник Drone.ua.

 

“Незважаючи на постійний приріст населення і прогнозований голод, ми все одно стикаємося з глобальною нестачею робочих людських ресурсів. Яке рішення може бути для цих завдань, і яке майбутнє у автономних роботів фермерів?”, – задається питаннями Валерій Яковенко, обіцяючи розповісти відповіді на них під час вебінару у понеділок.

 

Долучитися до вебінару можуть всі бажаючі – подія безкоштовна.


Реєстрація за посиланням>>> 


Сторінка вебінару в Facebook

 

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +380939683124 або пишіть: pr@sapienza.media


Fruit-Ukraine.org