Завдяки торговій платформі УПОА, наступного року ринок Індії відкриється для українського яблука - УПОА Українська плодоовочева асоціація

Завдяки торговій платформі УПОА, наступного року ринок Індії відкриється для українського яблука

В 2022 році ринок Індії буде відкрито для українських експортерів яблука.

Про це повідомив представник торгової платформи Української плодоовочевої асоціації (УПОА), директор компанії “Сади Дніпра” (ТМ UAplle) Олександр Пахно на своїй сторінці у соцмережі Facebook. 

“UApple із UHA Trade Platform (торгова платформа УПОА – прим.) працює над замовленнями”,- написав Олександр Пахно подякувавши за підтримку Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (ФАО).

Нагадаймо, що наприкінці листопада компанія “Сади Дніпра”, яка є членом Української плодоовочевої асоціації,  вже розширила географію експорту, відкривши для себе ринок  африканської країни Конго.

Загалом, продукцією, що розміщена на першій торговій платформі Української плодоовочевої асоціації (УПОА) цікавляться імпортери з 20 різних країн. При цьому клієнтська база платформи продовжує постійно розширюватись завдяки участі у виставках та інших маркетингових заходах.

Робота торгової платформи побудована, насамперед, на принципі відкритої бухгалтерії. Тобто для будь-якого виробника-учасника платформи є зрозумілою ціна реалізації продукції, витрати на упаковку, логістику. Таким чином, виробник отримує реальну ціну за свій товар за вирахуванням документально підтверджених та заздалегідь узгоджених витрат на доопрацювання та експорт або поставку в мережу, а також узгодженої маржі платформи, тоді як посередник завжди намагається купити дешевше, а продати дорожче, не надаючи послуг та інформації про те, куди реалізована продукція.